full service reclamebureau
online & offline

 

Fashion Marketing

Studio van Loon is dé marketingspecialist voor vele dames en/of heren modewinkels door heel Nederland. Wij bouwen - al ruim 40 jaar - mee aan de online & offline identiteit van modewinkels en nemen al hun zorgen en werk uit handen, full-service van A tot Z.  Het gehele traject vanaf strategie, concept, copy, creatie en begeleiding tot aan de realisatie en development. Denk ‘offline’ aan de ontwikkeling van logo’s en huisstijlen, direct mailings, magazines, advertenties en pos-materialen.  En ‘online’  kun je denken aan het versturen van nieuwsbrieven, opzetten van social media campagnes, maar ook aan de ontwikkeling en up-to-date houden van websites en webshops.

DE LOKALE (KLEINERE) MODEWINKELS
Speciaal voor de lokale (kleinere) modewinkels hebben wij het Marketing Fashionconcept en het Online Fashionplatform ontwikkeld. Met het Marketing Fashionconcept verenigen wij de ontwikkeling, productie en realisatie van mailings waardoor wij deze tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden. En met het Online Fashionplatform maken wij een goede responsive website betaalbaar. In dit boek lees je hier meer over.


Hierna zie je een selectie van projecten die we voor verschillende dames- en/of heren modewinkels door heel Nederland hebben mogen doen.