full service reclamebureau
online & offline

De Fashion Marketingspecialist

Studio van Loon is dé marketingspecialist voor vele dames en/of heren modewinkels door heel Nederland. Wij bouwen - al ruim 40 jaar - mee aan de online & offline identiteit van modewinkels en nemen al hun zorgen en werk uit handen, full-service van A tot Z.  Het gehele traject vanaf strategie, concept, copy, creatie en begeleiding tot aan de realisatie en development. Denk ‘offline’ aan de ontwikkeling van logo’s en huisstijlen, direct mailings, magazines, advertenties en pos-materialen.  En ‘online’  kun je denken aan het versturen van nieuwsbrieven, opzetten van social media campagnes, maar ook aan de ontwikkeling en up-to-date houden van websites en webshops.


Het Marketing Fashionconcept SS2023

Speciaal voor de lokale (kleinere) modewinkels ontwikkelen wij ieder modeseizoen het Marketing Fashionconcept. Hiermee verenigen wij de ontwikkeling, productie en realisatie van mailings waardoor wij deze tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden. Modewinkels kunnen geheel vrijblijvend één of meerdere mailings afnemen en deze door ons naar wens ‘eigen’ laten maken met teksten en beelden. Hiervoor beschikken wij over een beeldbank met beelden van o.a. méér dan 125 dames- en/of herenmodemerken. Wij zorgen ervoor dat de mailings volgens planning op de mat vallen. Wil je ook nog pos-materialen, een e-mailing, social media post met campagne en/of de website geupdate hebben? Ook deze werkzaamheden nemen wij je graag uit handen!

Lees meer en blader online door het Marketing Fashionconcept SS2023
of vraag vrijblijvend een gedrukt exemplaar bij ons op.


MAATWERK MARKETING

Liever een unieke mailing om je meer te onderscheiden? Een andere actie of event? In je eigen look & feel? Neem vooral contact met ons op, want wij ontwikkelen ook graag jouw online & offline marketing op maat. Zo doen we dat al voor vele modewinkeliers.