full service reclamebureau
online & offline

 

Online Marketing

Laat je website of webshop door ons ontwikkelen. Wij maken een ontwerp dat past bij jouw winkel(s) en zorgen, samen met onze partners, dat de website of webshop perfect wordt weergegeven op alle apparaten, veilig is en geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Wil je zelf of dat wij de content bij kunnen houden? Geen probleem, dan maken we ook een content management systeem (CMS) voor je.

E-MAIL MARKETING
Het inzetten van e-mailmarketing kan effectief en zeer doeltreffend zijn, bovendien is het relatief voordelig. Voor veel van onze klanten ontwikkelen wij dan ook hun digitale nieuwsbrieven. Het gehele traject van ontwerp, copywriting tot en met het versturen kunnen wij uit handen nemen.

SOCIAL MEDIA MARKETING
Wij verzorgen wij de content voor alle social media. Het ontwerp, copywriting en de plaatsing op de diverse kanalen. Daarnaast kunnen wij aan de bezoekers van jouw website, Facebook en Instagram of aan een geselecteerde doelgroep advertenties weergeven op Facebook en Instagram. Zo krijgen personen die al eerder in aanraking zijn gekomen met jouw product een advertentie te zien. Zeer effectief.


Hierna zie je een selectie van online projecten die we voor verschillende mooie klanten hebben mogen doen.