full service reclamebureau
online & offline

Offline marketing

Brochures, folders, direct mailings, advertenties, logo’s, huisstijl ontwerp, stickers, visitekaartjes, packaging, beursstands etc. zijn nog steeds heel belangrijk om je merk zichtbaar en sterker te maken. Het lijkt wel heel ouderwets, maar dat is het zeker niet. De kracht hiervan is in sommige gevallen zelfs sterker dan wanneer online marketing wordt ingezet. Wij adviseren en helpen je graag.


Jouw stijl

De stijl waarmee je herkenbaar bent en je merk sterk maakt. De visuele kracht van een sterk logo, een goede huisstijl en de herhaling hiervan in alle middelen zorgt er na verloop van tijd voor dat je merk wordt herkend. Dit wordt nog weleens onderschat. Wij ontwerpen dan ook niet zomaar. Over vele zaken denken we goed na en spelen er vele factoren mee. Welke kleuren, welke doelgroep, welke lettertypes, welke foto’s? 


Grafisch sterk

Wij zijn grafisch heel sterk en weten veel van drukwerk en productie. We hebben een groot netwerk van bedrijven die net als wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We nemen graag al jouw zorgen en werkzaamheden uit handen: het hele traject van A tot Z.