full service reclamebureau
online & offline

Maakt MKB & Retail merken sterker!

Studio van Loon is hét full service reclamebureau voor online & offline marketing in Hoofddorp dat merken sterker maakt. We werken voor MKB bedrijven uit alle branches en voor veel dames en/of heren modewinkeliers in het midden- en hogersegment door heel Nederland. We doen er alles aan om op een onderscheidende en creatieve manier aan hun succes te werken. Studio van Loon is een ondernemend reclamebureau zonder de poeha en prijzen van sommige traditionele bureaus. We worden enorm gelukkig van mooie projecten die we van A tot Z kunnen uitvoeren. We denken strategisch mee, ontwerpen, plannen en voeren uit. Creatief, effectief en volgens afspraak!


Het team

Het team van Studio van Loon is een mooie mix van ontwerpers, planners en uitvoerders. Bij ons werken creatieve duizendpoten en geordende regelneven samen. Waar nodig schakelen wij ons uitgebreide netwerk in. Stuk voor stuk professioneel, flexibel en slagvaardig. We doen alles op het gebied van online & offline marketing. Met elkaar maken we mooie dingen en zorgen we ervoor dat elke planning en deadline wordt gehaald. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en een open relatie met onze opdrachtgevers.


Werken bij

Op het moment hebben wij openstaande vacatures voor:
Allround Multimedia Vormgever
Junior Multimedia Vormgever

Wij zijn altijd op zoek naar talent... dus neem gerust contact met ons op wanneer jij denkt een topper te zijn en ons team kunt versterken!